A kosár üres

Céges falióra ajándékba! Ha unja már a tollat, bögrét és más haszontalan holmikat!

Milyen ajándékkal lepjük meg az üzleti partnereinket, alkalmazottainkat. Egy jó ajándék erősíti az üzleti és a személyes kapcsolatokat, sőt újraindíthat befulladt együttműködéseket. Az ajándékkal két fontos célt tudunk elérni: megköszönni az egész éves bizalmat és továbbra is szem előtt maradni.

Egy céges ajándék marketing szempontból akkor hasznos, ha el tudjuk vele érni azt, hogy olyankor is szem előtt legyünk amikor már elmúltak az ünnepek. Erre egy falióra pont megfelel hiszen naponta többször is ránézünk! Ha folyamatosan látómezőben vagyunk, akkor egészen biztosan rögzül a partnerben a cégünk neve, terméke.

Idén ajándékozzon céges faliórát partnereinek, alkalmazottainak!
Küldje el nekünk cége logóját, weboldalának címét, és a grafikusaink ízlésesen megtervezik az óra látványtervét. A látványterven természetesen kérhet változtatást, de saját elképzelést is szívesen megvalósítunk. Csak jóváhagyott látványterv alapján készítjük el az órákat.

Legyen „szem előtt” egész évben!

Céges falióra ár (fehér kerettel):
Már 5 darabtól kedvezményes ár! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Árajánlathoz kérjük írjon nekünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Telefon: 20/506-7655