A kosár üres

P01 Pöttyös falióra

E-mail
Pöttyös falióra, fényképes falióra, egyedi falióra, gyerek falióra, fényképes óra, egyedi óra, fényképes falióra készítés, falióra gyerekszobába, különleges falióra, falióra gyerekeknek, mesefigurás faliórPöttyös falióra készítés
Lepd meg magadat, családodat vagy egy barátodat ezzel a szép pöttyös faliórával!
A falióra és a kép kiváló minőségben készül, ezért hosszú ideig szép látvány lesz a falon.

SAJÁT NÉVVEL IS KÉRHETŐ
Szerkeszthető grafika vidám színes órakeretekkel!
A sablon szerkeszthető, ezért kisebb változtatásokat kérhetsz rajta. Például más színben, más betűkkel, más névvel/név nélkül, percbeosztással vagy nélküle stb. A terveken látható keretszínek csak ötletadók, összesen 8 féle szín közül választhatsz az óra keretének: fehér, rózsaszín, lila, zöld, kék, sárga, narancs, bézs.

FOSZFORESZKÁLÓ MUTATÓ
Az óra kis és nagy mutatói gyárilag egyszerű feketék, amelyeket a te külön kérésedre foszforeszkáló festékkel festünk át. Ennek köszönhetően a mutatók sötétedés után még órákig láthatóak lesznek, így ha éjszaka ránézel az órára, tudni fogod mennyi az idő.
Világos grafikai háttérhez a sötétlila foszforeszkáló festéket, sötét háttérhez pedig fehér foszforeszkáló festéket ajánljuk. Fontos tudnod, hogy a sötétlila festék, a sötét színből adódóan kevésbé foszforeszkál, mint a világos festékek, ezért ezt a festéket csak akkor javasoljuk, ha az óra erős fényforrás közelében lesz elhelyezve, hogy elég fényt szívhasson magába.

LÁTVÁNYTERV KÜLDÉSE
A megrendelésedet követően jellemzően már néhány órán belül, de legkésőbb 2 munkanapon belül e-mailben megküldjük neked a megrendelt egyedi óra/órák látványtervét. Ha változtatást kérsz, azt válaszlevélben jelezd nekünk.
A beérkezett utalás (utánvétes szállítás esetén a jóváhagyásod) után 2 munkanapon belül elkészítjük, majd postára adjuk az órát, amelyet követően jellemzően 1-2 munkanap múlva megérkezik az egyedi óra.
Szállítás DPD futár, háznál átvéve 1360 Ft
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár3950 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Mutatók színe (kis- és nagymutató)
Elem az órába (AA 1,5V)
Leírás

Lepd meg magadat, családodat vagy egy barátodat ezzel a szép pöttyös faliórával!