A kosár üres

P31 A Te elküldött fényképed

E-mail
fényképes falióra, egyedi falióra, gyerek falióra, fényképes óra, egyedi óra, fényképes falióra készítés, falióra gyerekszobába, különleges falióra, Küld el nekünk fényképedet vagy kedvenc képedet és mi beleszerkesztjük egy szép faliórába.
Küld el nekünk fényképedet vagy kedvenc mesefigurádról egy jó képedet, vagy bármiről ami szerinted jól mutatna a szobád falán és mi beleszerkesztjük egy szép faliórába.

LÁTVÁNYTERV KÜLDÉSE
A megrendelésedet követően jellemzően már néhány órán belül, de legkésőbb 2 munkanapon belül e-mailben megküldjük neked a megrendelt egyedi óra/órák látványtervét. Ha változtatást kérsz, azt válaszlevélben jelezd nekünk.

SAJÁT NÉVVEL IS KÉRHETŐ
Ráírunk Neked nevet szlogent vagy amit csak szeretnél.
A terveken látható keretszínek csak ötletadók, összesen 9 féle szín közül választhatsz az óra keretének: fehér, rózsaszín, lila, zöld, kék, sárga, narancs, bézs, piros.

FOSZFORESZKÁLÓ MUTATÓ
Az óra kis és nagy mutatói gyárilag egyszerű feketék, amelyeket a te külön kérésedre foszforeszkáló festékkel festünk át. Ennek köszönhetően a mutatók sötétedés után még órákig láthatóak lesznek, így ha éjszaka ránézel az órára, tudni fogod mennyi az idő.
Világos grafikai háttérhez a sötétlila foszforeszkáló festéket, sötét háttérhez pedig fehér foszforeszkáló festéket ajánljuk. Fontos tudnod, hogy a sötétlila festék, a sötét színből adódóan kevésbé foszforeszkál, mint a világos festékek, ezért ezt a festéket csak akkor javasoljuk, ha az óra erős fényforrás közelében lesz elhelyezve, hogy elég fényt szívhasson magába.
Szállítás DPD futár, háznál átvéve 1360 Ft
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár3950 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Mutatók színe (kis- és nagymutató)
Elem az órába (AA 1,5V)
Képfeltöltés

0

Leírás

Küld el nekünk fényképedet vagy kedvenc mesefigurádról egy jó képedet, vagy bármiről ami szerinted jól mutatna a szobád falán és mi beleszerkesztjük egy szép faliórába.