A kosár üres

N25f Epres falióra

E-mail
konyhai epres falióra, konyhai falióra, fényképes falióra, egyedi falióra, gyerek falióra, fényképes óra, egyedi óra, fényképes falióra készítés, falióra gyerekszobába, különleges falióra, falióra gyerekeknek, mesefigurás falióraKonyhai epres falióra készítés
A konyha falán igen jól mutat egy régies hatású konyhai epres falióra.
A falióra és a kép kiváló minőségben készül, ezért hosszú ideig szép látvány lesz a falon.

SAJÁT NÉVVEL IS KÉRHETŐ
Szerkeszthető grafika vidám színes órakeretekkel!
A sablon szerkeszthető, ezért kisebb változtatásokat kérhetsz rajta. Például más színben, más betűkkel, más névvel/név nélkül, percbeosztással vagy nélküle stb. A terveken látható keretszínek csak ötletadók, összesen 8 féle szín közül választhatsz az óra keretének: fehér, rózsaszín, lila, zöld, kék, sárga, narancs, bézs.

FOSZFORESZKÁLÓ MUTATÓ
Az óra kis és nagy mutatói gyárilag egyszerű feketék, amelyeket a te külön kérésedre foszforeszkáló festékkel festünk át. Ennek köszönhetően a mutatók sötétedés után még órákig láthatóak lesznek, így ha éjszaka ránézel az órára, tudni fogod mennyi az idő.
Világos grafikai háttérhez a sötétlila foszforeszkáló festéket, sötét háttérhez pedig fehér foszforeszkáló festéket ajánljuk. Fontos tudnod, hogy a sötétlila festék, a sötét színből adódóan kevésbé foszforeszkál, mint a világos festékek, ezért ezt a festéket csak akkor javasoljuk, ha az óra erős fényforrás közelében lesz elhelyezve, hogy elég fényt szívhasson magába.

LÁTVÁNYTERV KÜLDÉSE
A megrendelésedet követően jellemzően már néhány órán belül, de legkésőbb 2 munkanapon belül e-mailben megküldjük neked a megrendelt egyedi óra/órák látványtervét. Ha változtatást kérsz, azt válaszlevélben jelezd nekünk.
A beérkezett utalás (utánvétes szállítás esetén a jóváhagyásod) után 2 munkanapon belül elkészítjük, majd postára adjuk az órát, amelyet követően jellemzően 1-2 munkanap múlva megérkezik az egyedi óra.
Szállítás DPD futár, háznál átvéve 1360 Ft
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár3950 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Mutatók színe (kis- és nagymutató)
Elem az órába (AA 1,5V)
Leírás

A konyha falán igen jól mutat egy régies hatású konyhai epres falióra