A kosár üres

S4e Pöttyös fényképes óra

E-mail
fényképes falióra, egyedi falióra, gyerek falióra, fényképes óra, egyedi óra, fényképes falióra készítés, falióra gyerekszobába, különleges faliórák, falióra gyerekeknekEgyedi fényképes falióra készítés saját fényképpel
Lepd meg magadat, családodat vagy egy barátodat egy egyedi fényképes faliórával, amely egy általad küldött képpel készült!
Az óra és a kép kiváló minőségben készül, ezért hosszú ideig szép látvány lesz a falon.

ELŐZETES LÁTVÁNYTERV AZ ÓRÁRÓL
A megrendelt fényképes óráról küldeni fogunk neked email-ben egy látványtervet, amin akár változtatást is kérhetsz. Csak a jóváhagyásod után készítjük el és küldjük meg az órát.
Ha más sablonokkal is szeretnéd kipróbálni a képet, bátran írd meg nekünk (megrendelés véglegesítésénél, a "Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe), és mi több látványtervet is küldünk majd neked, amiből kiválaszthatod a leginkább tetszőt. Az ár ebben az esetben sem változik!

KÉPFELTÖLTÉS
Lejjebb találod a Képfeltöltés funkciót, ahol a "Tallózás" gombra kattintva tudod kiválasztani a számítógépeden/telefonodon a képet, majd kattints a "Kosárba tesz" gombra. Ha nem sikerül a képfeltöltés, akkor megrendelés után email-ben is elküldheted.

FONTOS A JÓ MINŐSÉGŰ KÉP!
Lehetőleg jó minőségű képet küldj. Minél nagyobb a kép mérte, annál szebb és élesebb lesz a fényképes óra képe.

A kész fényképes órát akár 1 héten belül kézhez veheted!
Szállítás MPL futár, háznál átvéve 1275 Ft
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár3950 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Mutatók színe (kis- és nagymutató)
Elem az órába (AA 1,5V)
Képfeltöltés

Képfeltöltés

Leírás

Egy egyedi, fényképes falióra tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy bármilyen alkalomra. De szobadekoráció is lehet belőle ha a szobádhoz illő mintát választasz bele.