A kosár üres

Az Óra


 

 

Mennyibe kerül egy falióra?

Minden fehér keretes falióra ára csupán 3.950 Ft!

Akkor is csak 3.950 Ft-ba kerül egy óra, ha a kiválasztott sablont más figurával, mintával kéred tőlünk.
Az ár akkor sem változik, ha az oldalunkon található sablonokból nem tudsz választani, és saját, egyedi sablont rendelsz tőlünk!
Akkor is csak 3.950 Ft-ot kell fizetned egy óráért, ha át kell színeznünk a mutatókat.
Az óra kiváló minőségű. Külső átmérője 24 cm, a kép átmérője 22 cm, a keret 1 cm.

Az ár bruttó ár.

 

Sötétben világító mutatók! >>

Az óra kis és nagy mutatói gyárilag egyszerű feketék, amelyeket a te külön kérésedre foszforeszkáló festékkel festünk át. Ennek köszönhetően a mutatók sötétedés után még órákig láthatóak lesznek, így ha éjszaka ránézel az órára, tudni fogod mennyi az idő.
Világos grafikai háttérhez a sötétlila foszforeszkáló festéket, sötét háttérhez pedig a fehér foszforeszkáló festéket ajánljuk. Fontos tudnod, hogy a sötétlila festék, a sötét színből adódóan kevésbé foszforeszkál, mint a világos festékek, ezért ezt a festéket csak akkor javasoljuk, ha az óra erős fényforrás közelében lesz elhelyezve, hogy elég fényt szívhasson magába.
A foszforeszkáló mutatók ára 690 Ft, amelyet az óra árán felül kell megfizetned. Tovább a foszforeszkáló mutatókhoz. >> 

Árak

Óra ára: 3950 Ft
Óra ára foszforeszkáló mutatókkal: 4640 Ft

Falióra jellemzői, garancia.

Minőségi és nagyon megbízható világmárka óra. Az óra teljes átmérője 24 cm, keretszélessége 1 cm, mélysége 1 cm. Az óra fehér műanyag. A kis- és nagymutató színe fekete, melyeket át tudunk színezni, ha a grafika igényli.
Az óra márkája: SECCO gyártmány. 1 év gyártói garancia van rá. 1 db ceruzaelemmel működik (AA, 1,5V). Elem külön rendelhető hozzá.

 

Rólunk mondták


Gyönyörű lett az óra, köszönjük! Adél kislányom teljesen odavan érte, vele akar aludni :))
S. Krisztina, Pécs

Nagyon örülök, hogy rátok találtunk. Sokat vadásztam a boltokban és a neten is olyan óra után, ami illik a fiam szobájába. Szerettem volna hogy autó is legyen rajta és még megfizethető is legyen, de nem jártam sikerrel. Aztán egy ismerősömnél megláttam egy órát, amit tőletek rendelt. Zsombor napok alatt megtanulta az óra olvasását. Annyira jó, hogy ennyi pénzért ilyen órát tudtok csinálni!
B. Andrea, Budapest


Kifejezetten vidám, színes, nyárias órát akartam az előszobába, hogy amikor hazamegyek derűs hangulat fogadjon! Amikor megláttam nálatok a színes, pöttyös órát, egyből tudtam, hogy ez az!
S. Enikő, Vác

Nővérem párducminta- és rózsaszín-mániás. Karácsonyra kerestem valami jópofa ajándékot neki, amikor véletlenül rátok bukkantam, ti pedig kifejezetten nekem összehoztátok a rózsaszín-párducmintás órát! Méghozzá ízlésesen. Nagyon köszönjük, a nővérem nagyon boldog volt, amikor megkapta.
H. Zita, Kecskemét

Szerettem volna a lányaim képét valahogy rátenni az órára, de máshol csak csúnya, fantáziátlan megoldásokat találtam, azzal sem foglalkoztak, ha nem látszanak a számok. Láttam, hogy nálatok milyen szép megoldások vannak, gondoltam próbáljuk meg. Hát az eredmény magáért beszél!!! És nem csak gyönyörű, de használható is!
E. Gabriella, Zalaegerszeg


Szuper jó lett az óra, nagyon köszönjük! Martin fiam katona-fan, de sehol nem kaptam tankos órát, erre ti megcsináltátok nekünk egy nap alatt. Minden extra nyűgömet, bajomat megoldottátok, nagyon profin ment minden.
K. Helga, Balassagyarmat

 

Hogyan született az első falióra?

Másfél évtizedes szakmai múlttal rendelkező grafikus szülőpáros vagyunk, két gyerkőccel. Számtalan nyomtatott kiadványt, reklámanyagot, csomagolást, továbbá online anyagot és weboldalt készítettünk már, amikor 2013-ban szembekerültünk a gyerekszoba berendezésének a problémájával...

Sehol nem találtunk megfelelő faliórát, olyat ami illik a gyerekszobába, a zsiráfmintás függönyhöz, a kisfiunk zöld-mániájához, nem disney-mintás, és nem kerül egy vagyonba. Végül feladva a küzdelmet, vettünk egy sima fehér órát. Kiraktuk a falra, mire a kislányunk azonnal reklamált, hogy nincs rajta zsiráf. Közölte, hogy majd ő rajzol rá.

Ezen elgondolkodtunk... Miért ne lehetne egy órán a gyerek saját rajza, kedvenc figurája, vagy egyszerűen csak egy olyan ízléses grafika, ami illik a szobába, lakásba. Több sikertelen kísérlet után aztán sikerült elkészíteni a tökéletes órát! Ami mindkét gyereknek tetszik, passzol a gyerekszobába, és még a számok is jól olvashatók rajta. Ez volt a prototípus :)

Pár nappal később meglátogattak minket a barátaink a gyerekeikkel, és amikor meglátták az órát, záporoztak a kérdések. Pónis faliórát is tudunk csinálni? És vonatosat? És fényképeset a nagyinak, a gyerekek fotójával? Az órákat elkésztettük, az öröm pedig határtalan volt! :) Ezután szép lassan jöttek az újabb megkeresések. Egész egyszerűen öröm volt az óralapokat tervezni! Ekkor született a PETTYES.HU ötlete. Hogy ne csak az ismerőseinknek, hanem bárkinek lehessen elérhető áron igazán egyedi órája. Hiszen szinte bármilyen képpel, grafikával el tudjuk készíteni az órákat, mindenkinek pont olyat, amilyet szeretne.
Azaz egyedi falióra, PONT NEKED TERVEZVE! Használd és gyönyörködj benne hosszú évekig!

Sok szeretettel: Simándi Márta és Simándi Tibor

Készítünk még egyedi önéletrajzokat is, gyere nézd meg őket: www.egyedi-oneletrajz.hu

Ha más is érdekel egy ízléses, egyedi falórán kívül, bátran keress minket! Nézd meg eddigi munkáinkat, itt találsz belőlük ízelítőt: http://iconart.hu