A kosár üres

N30 Yin-Yang falióra

Yin-Yang falióra, fényképes falióra, egyedi falióra, gyerek falióra, fényképes óra, egyedi óra, fényképes falióra készítés, falióra gyerekszobába, különleges falióra, Yin-Yang falióra készítés
Yin-Yang falióra. A kínai taoista filozófia ősidők óta ismert alapelven nyugszik, a jin és jang egymáshoz viszonyított kölcsönhatásán.
A jin és jang kifejezések írásban először a Ji Csing-ben (más használatban Ji King – Változások Könyve) jelentek meg, körülbelül az időszámításunk előtti 1250. évben. A jin jel egyik megközelítő jelentése „a hegy árnyékos oldala”, míg a jang jel hasonló jelentése „a hegy napos oldala”. Ezek a piktogramok nemcsak egymással ellentétben levő tulajdonságokat és formákat jelölnek, de egyúttal jelképezik az átalakulást egyik végletből a másikba, hasonlóan az évszakok változásához.
A falióra és a kép kiváló minőségben készül, ezért hosszú ideig szép látvány lesz a falon.

SAJÁT NÉVVEL IS KÉRHETŐ
Szerkeszthető grafika vidám színes órakeretekkel!
A sablon szerkeszthető, ezért kisebb változtatásokat kérhetsz rajta. Például más színben, más betűkkel, más névvel/név nélkül, percbeosztással vagy nélküle stb. A terveken látható keretszínek csak ötletadók, összesen 8 féle szín közül választhatsz az óra keretének: fehér, rózsaszín, lila, zöld, kék, sárga, narancs, bézs.

FOSZFORESZKÁLÓ MUTATÓ
Az óra kis és nagy mutatói gyárilag egyszerű feketék, amelyeket a te külön kérésedre foszforeszkáló festékkel festünk át. Ennek köszönhetően a mutatók sötétedés után még órákig láthatóak lesznek, így ha éjszaka ránézel az órára, tudni fogod mennyi az idő.
Világos grafikai háttérhez a sötétlila foszforeszkáló festéket, sötét háttérhez pedig fehér foszforeszkáló festéket ajánljuk. Fontos tudnod, hogy a sötétlila festék, a sötét színből adódóan kevésbé foszforeszkál, mint a világos festékek, ezért ezt a festéket csak akkor javasoljuk, ha az óra erős fényforrás közelében lesz elhelyezve, hogy elég fényt szívhasson magába.

LÁTVÁNYTERV KÜLDÉSE
A megrendelésedet követően jellemzően már néhány órán belül, de legkésőbb 2 munkanapon belül e-mailben megküldjük neked a megrendelt egyedi óra/órák látványtervét. Ha változtatást kérsz, azt válaszlevélben jelez
Szállítás Személyes átvétel 0 Ft
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár3950 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Mutatók színe (kis- és nagymutató)
Elem az órába (AA 1,5V)
Óra szerkezet:
Az óra kérhető csendes Kvarc óraszerkezettel is.
Díszdoboz
Az óra kérhető díszdobozban is
Leírás

Yin-Yang epres falióra.